Onze diensten

Bouw & Verbouwen

LCA Bouw is een allround bouwbedrijf met als specialisatie  nieuwbouw, renovatie, verbouw en onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan het geheel vernieuwen van de badkamer, het plaatsen van een uitbouw, een dakkapel, verbouwing van de garage, het plaatsen van een nieuwe keuken en of de verbouwing van een complete woning of bedrijfspand. Maar ook het aanvragen van (bouw) vergunningen, tekeningen en het aanleveren van constructieve berekeningen kunnen wij u uit handen nemen.

Ben je gelukkig in je bestaande woning en wil je deze verbouwen? Of heb je een bestaande woning aangekocht en wil je deze naar eigen wens aan laten passen? Ook dan staan wij voor je klaar. Wij kunnen je helpen bij het maken van een nieuw indelingsontwerp, dat technisch past binnen de mogelijkheden van de woning. Een sierlijst vervangen, een snijvoeg herstellen, traprenovatie of het plaatsen nieuwe plinten.

todd-quackenbush-701-unsplash
nik-macmillan-280300-unsplash

Advies

Het vlot en netjes verlopen van een verbouwing is belangrijk. Daarom ondersteunen wij u graag bij uw bouwproject. Waar moet u beginnen? Welke professionals schakelen we in en is het bouwplan realistisch en haalbaar? Ook als u voor een andere aannemer kiest kunnen wij u blijven ondersteunen. Tijdens uw bouwproject staan we naast u. Wij controleren of alles volgens de laatste bouweisen en uw wensen verloopt. Het voordeel van bouwbegeleiding is dat professionals continue zicht houden op de verloop van de werkzaamheden en er snel geschakeld kan worden. Samen creëren wij mooie dingen! Bouwbegeleiding geeft rust. Zonder zorg een prachtig eindresultaat!  Wij adviseren graag.

PROJECTMANAGEMENT BIJ BOUW OF VERBOUWING

Er komt een hoop kijken bij het laten bouwen en verbouwen van een woning. Het is dan fijn om alle stappen inzichtelijk te hebben. Ook is het prettig om goed geïnformeerd te worden over technische aspecten.
Denk bijvoorbeeld aan het stellen van prioriteiten, het maken van een juiste planning en het aandragen en briefen van alle uitvoerende partijen.

Interieur DESIGN

Heb je losse interieur vragen en ben je niet op zoek naar een volledig uitgewerkt plan? Dan kunnen wij helpen met een kort & krachtig interieuradvies.

STIJLADVIES EN STYLING

We kunnen ook helpen bij het creëren van de gewenste woonstijl. We ondersteunen ons stijladvies met een moodboard, die de gewenste woonstijl weergeeft. Het bevat tevens productideeën, materiaal- en kleurtoepassingen. Ook kunnen wij assisteren bij het selecteren van de juiste meubelen en woonaccessoires. Hierna kunt u de woning zelf of door ons laten afstylen.
We gaan ook graag op pad met onze klant om diverse woonwinkels te bezoeken om zo tot een compleet plaatje te kunnen komen.  Alles is dus mogelijk en wij adviseren graag.
Wij maken het graag zo makkelijk mogelijk. Stel al uw vragen via ons contactformulier en reageren doorgaans binnen 48 uur. Uiteraard is het ook een mogelijkheid om een persoonlijke afspraak in te plannen, bij ons op kantoor of op een locatie naar uw keuze.

kirill-630681-unsplash